The Elements of Whisky Podcast

Disclaimer: Given the fact that the Podcast is in Dutch I will post this article in Dutch only!

Tijdens een van mijn vele autoritten door het land besluit ik om een keer een podcast op te zetten, maar die moet dan natuurlijk wel over whisky gaan. In Nederland kom je dan al snel uit bij The Elements of Whisky, de podcast van Max & Lucia waarin zij elke week een nieuwe whisky verkennen. Het mooiste aan deze podcast? Je kan het weliswaar net zoals ik tijdens een autoritje beluisteren, maar je kan ook een setje van de whisky’s die ze proeven bestellen, thuis YouTube opzetten, en gezellig met Max & Lucia mee proeven!

Dram1 op bezoek bij The Elements of Whisky Podcast

Dit vind ik oprecht een geweldig idee en inmiddels heb ik zelf dan ook het setje van deze maand bij mij thuisliggen. Daarin is weer heel wat moois te proeven, maar toch ontbrak er voor mijn gevoel nog iets… een whisky uit mijn eigen Explorers Pack!

Ik nam daarom contact op met Max en vroeg hem of het niet mogelijk zou zijn om ook een keer een whisky uit het Dram1 Explorers Pack aan de line-up toe te voegen. Tot mijn grote genoegen reageerde Max daar uiterst enthousiast op en samen selecteerden we een fles uit de line-up voor de herfsteditie. De Hogshead North-British uit 1991, een 32 jaar oude single grain!

Wat het feest voor mij nog groter maakte is het feit dat Max mij uitnodigde om zelf ook een keer bij de Podcast aan te schuiven. Daarbij mag ik de deelnemers van het Podcast abonnement dus niet alleen een hele mooie whisky aanbieden, ik mag ook zelf het verhaal erachter (en natuurlijk dat van het Dram1 Explorers Pack) komen vertellen!

Nu verkoop ik het Explorers Pack alleen aan bars en restaurants, omdat ik zelf nog niet over een slijterijvergunning beschik, maar op deze manier kan ik ook mensen thuis op een glaasje trakteren. Juist een pracht whisky zoals deze Hogshead North-British is echt gemaakt om met elkaar te delen, dus ik ben echt enorm blij dat ik dat op deze manier kan doen.

Gratis pakketje proberen?

Om het geheel nog mooier te maken kwam Max met een prachtig voorstel… als jullie nu een abonnement afsluiten voor drie pakketjes, dan krijgen jullie het eerste pakketje gratis. Dat betekent dus zes gratis whisky’s, waaronder deze prachtige 32-jaar-oude Hogshead! Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is bij “Aanbevolen door” Dram1 invullen en hoppa, je kunt deze whisky uit 1991 gratis met ons meeproeven!

Wil je voordat je een knoop doorhakt over het abonnement nog wat meer over Elements of Whisky te weten komen? Lees dan ook een keer de blog van Confessions of a Whisky Freak. Robbert heeft er ook al een keer een prachtige blog aan gewijd en hij zal ongetwijfeld ook al uitkijken naar deze editie, aangezien de North-British uit hetzelfde jaar komt als hijzelf!

Dus kort gezegd:

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll naar boven